Waarom is de PS5 lastig verkrijgbaar? 

Wil jij graag een PS5 kopen? Dan ben je niet de enige! Sinds de lancering in november 2020 is de nieuwe Playstation 5 niet aan te slepen. Door de enorme vraag, zitten veel verkopers zonder voorraad. Maar als de vraag naar een PS5 zo groot is, waarom schroeft Sony de productie dan niet op? Dat zou heel logisch zijn, maar voor bepaalde onderdelen is Sony afhankelijk van andere partijen. Zo zit de PS5 net als laptops, smartphones en auto’s boordevol grafische chips. De productie van deze chips heeft door de coronacrisis een lange tijd stilgelegen. Terwijl de vraag naar producten met een chip is in deze tijd mede door het thuiswerken juist is toegenomen. Door de wereldwijde tekorten aan de chips, is de PS5 zeer lastig verkrijgbaar.

Wanneer is de PS5 weer beschikbaar?

Dat Sony met de PS5 leveringsproblemen heeft, wist je waarschijnlijk wel. Maar wanneer komt de PS5 weer beschikbaar? Terechte vraag. Het is nog lastig te zeggen, maar de verwachting is dat het nog minstens een jaar kan duren voordat de PS5 weer volop beschikbaar is. Door de wereldwijde vraag naar de PS5 kan het nog wel even duren voordat jij hem daadwerkelijk in huis hebt. 

Waar kan je een PS5 kopen?

Wil je als één van de eerste in Nederland een PS5 kopen? Door de grote vraag is de PS5 het komende jaar beperkt beschikbaar. Zodra er weer voorraad is, koop je bij Aslan Gaming je PS5. Wanneer je een PS5 koopt bij Aslan Gaming profiteer je van een snelle bezorgen. Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, is de volgende dag gratis bezorgd. Heb je een PS5 gekocht, heb je 14 dagen bedenktijd en minimaal 2 maanden garantie. Kan je niet wachten met gamen tot de PS5 leverbaar is? Bij Aslan Gaming kan je ook terecht voor een (tweedehands) PS4.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *