Over Game-Media

Het verhaal achter Game-Media

Sinds de lancering van de nieuwe portal in april 2011 hebben we Game-Media uitgebreid naar de gamingmarkt waar we ons sinds 2005 in bevinden. Terwijl Game-Media zich richt op de zogenaamde “consolegamers”, zijn we momenteel een “full platform service ” voor alle Benelux spelers. Met Game-Media bieden we consumenten en professionals content voor alle huidige gaming-, bioscoop- en digitale lifestyle-platforms.

Game-Media is een online plek waar gamers samenkomen om informatie over hun interesses te verzamelen en in discussie te gaan met andere leden van onze grote gemeenschap. We noemen onszelf de digitale hub voor videogamenieuws, recensies, impressies, video’s, screenshots en meer.

Onze kern is community en als dank bieden we hen graag een platform dat aan hun behoeften voldoet. En spelers hebben wensen, maar dat is maar goed ook, zo lopen we nooit achter de waarheid aan!

Gamers kenmerken zich natuurlijk door hun passie voor games, maar ook door hun voorkeur voor ambient devices, gadgets, internetmedia en ander entertainment zoals films. Gecombineerd met een gemiddelde leeftijd van 20 jaar (90% man) is dit een zeer interessante doelgroep voor adverteerders. Heeft u interesse, neem dan gerust contact met ons op.

Game-Media is momenteel een van de grootste online gaming-publicaties in Nederland, dus onze inhoud wordt dagelijks bekeken door duizenden fans, gamers en professionals uit de industrie.

Onze redactie is een hechte groep en deelt een passie voor videogames met fans. Het toont het in de inhoud die het dagelijks genereert.