Beste Codeerlaptops

De 6 beste codeerlaptops die u nu kunt kopen 

Coderen is een uitdagende en dankbare baan, maar het vraagt ook veel van je tijd. Om een uitstekende codeur te worden, moet je over de juiste tools beschikken om de klus te klaren. De perfecte laptop voor coderen moet licht en draagbaar zijn, zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen. Het moet voldoende geheugen hebben, zodat u grote bestanden kunt laden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over onvoldoende ruimte. Bovendien zou het krachtig genoeg moeten zijn om meerdere coderende IDE’s tegelijk uit te voeren, zodat het schakelen tussen de IDE’s naadloos is in plaats van onhandig. 

Waar u op moet letten bij de beste codeerlaptop 

De beste codeerlaptop voor u hangt af van uw behoeften. Ben je een softwareontwikkelaar die code schrijft voor websites, dan heb je een laptop nodig met veel RAM-geheugen zodat je grote bestanden kunt laden zonder te vertragen. Als u desktoptoepassingen schrijft, moet u ervoor zorgen dat u voldoende verwerkingskracht hebt om meerdere tabbladen en programma’s tegelijk uit te voeren. Als je een datawetenschapper bent, heb je een laptop nodig met een speciale grafische kaart, zodat je complexe algoritmen voor machine learning kunt uitvoeren zonder te vertragen. 

Niet alle codeerlaptops zijn gelijk gemaakt. U wilt op zoek naar een lichtgewicht laptop met een lange batterijduur die u gemakkelijk mee kunt nemen. Je wilt ook een laptop met een groot scherm, zodat je je code beter kunt zien. U wilt een laptop met voldoende USB-poorten, zodat u extra muizen, toetsenborden en andere accessoires kunt aansluiten. Tot slot wil je een laptop met een goed toetsenbord dat niet te luid is als je typt en een trackpad dat niet verspringt als je erop klikt. 

Top 6 beste codeerlaptops van 2018 

Dell XPS 15 touchscreen 

De Dell XPS 15 Touchscreen-laptop is gemakkelijk een van de beste laptops voor coders. Deze lichtgewicht laptop heeft veel werkgeheugen en een groot scherm dat je kunt instellen op de perfecte helderheid en hoek. Het heeft ook een snelle SSD, zodat je elk bestand, hoe groot ook, gemakkelijk kunt openen. Deze laptop heeft ook uitstekende connectiviteit, met meerdere USB-poorten en zelfs een Thunderbolt 3-poort. Bovendien heeft hij een ongelooflijke batterijduur van maximaal 19 uur, zodat je urenlang ononderbroken kunt werken zonder hem aan te sluiten. Deze laptop is ook heel gemakkelijk mee te nemen. Het heeft een stevig ontwerp dat niet dun aanvoelt, maar toch licht genoeg is om mee te nemen op je woon-werkverkeer. 

Asus Chromebook C202 

De Asus Chromebook C202 laptop is geweldig voor codeurs die veel reizen. Deze machine is ongelooflijk licht (minder dan drie pond) en dun, dus hij is gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. Deze machine heeft ook veel geheugen, zodat je grote bestanden kunt openen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over vertraging. Het heeft een Intel Celeron-processor die meer dan krachtig genoeg is voor de meeste codeertaken. Deze laptop is ook zeer betaalbaar, dus het is een geweldige optie als je een beperkt budget hebt. Het heeft een mooi groot scherm, dus het is geweldig voor coderen, schrijven en aansluiten op een projector. Deze laptop is wat langzamer dan de meeste andere laptops, verwacht dus niet dat je hem voor hele zware taken gaat gebruiken. Het heeft ook geen speciale grafische kaart, dus je kunt er geen complexe algoritmen op uitvoeren. 

Samsung Chromebook Pro 

De Samsung Chromebook Pro-laptop is een van de beste codeerlaptops voor datawetenschappers. Het heeft voldoende RAM om grote datasets te openen en een sterke Intel-processor om complexe algoritmen uit te voeren. Het heeft ook een ongelooflijke levensduur van de batterij, dus je kunt het één keer aansluiten en het dagenlang vergeten. Deze laptop draait Google’s Chrome OS, een lichtgewicht besturingssysteem dat niet veel rekenkracht vereist om te draaien. Dat betekent dat het een geweldige laptop is voor datawetenschappers die veel machine learning-algoritmen gebruiken en niet veel geheugen of verwerkingskracht nodig hebben. Omdat deze laptop is ontworpen voor datawetenschappers, hoef je niet veel geld uit te geven aan een machine die je niet van plan bent te gebruiken. Het heeft een basisontwerp en een klein scherm, dus er zijn geen extra toeters en bellen waar andere mensen dol op zouden zijn. 

Microsoft Surface Pro 6 

De Microsoft Surface Pro 6-laptop is een van de beste codeerlaptops voor softwareontwikkelaars. Het heeft veel RAM en een groot scherm dat geweldig is om code op te schrijven. Het heeft ook een uitstekend toetsenbord dat typen een plezierige ervaring maakt. Deze laptop heeft ook veel verwerkingskracht en een speciale grafische kaart om op te starten. Het kan met gemak meerdere programma’s en grote bestanden uitvoeren, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over vertraging. Deze laptop is ook geweldig voor datawetenschappers en andere professionals die wat meer kracht nodig hebben dan gemiddeld. Het heeft een groot scherm, voldoende RAM en een speciale grafische kaart die het gemakkelijk maakt om krachtige algoritmen uit te voeren. 

Ook heeft deze laptop een prima toetsenbord, wat belangrijk is voor coders. Het heeft ook veel poorten, zodat je gemakkelijk extra muizen, toetsenborden en andere accessoires kunt aansluiten. 

Lenovo Ideapad 300 

De Lenovo Ideapad 300-laptop is een van de beste goedkope codeerlaptops. Het heeft veel geheugen dat kan worden geüpgraded om aan elke behoefte te voldoen en een groot scherm dat gemakkelijk te zien is. Deze laptop is ook zeer licht van gewicht en gemakkelijk mee te nemen. Het heeft een basisontwerp dat perfect is voor codering, met een paar extra toeters en bellen voor een goede dosis. Deze laptop is ook goed voor datawetenschappers. Het heeft een groot scherm dat gemakkelijk te zien is bij het uitvoeren van complexe algoritmen en veel geheugen om grote datasets te verwerken. 

Ook heeft deze laptop een lange accuduur, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over vaak aansluiten. Het is ook zeer betaalbaar, dus het zal geen deuk in uw portemonnee zijn. 

Conclusie 

Coderen kan lonen, maar het kan ook stressvol zijn. De beste codeerlaptop voor u hangt af van uw behoeften als codeur. Zoek naar een lichtgewicht laptop met een lange batterijduur die gemakkelijk mee te nemen is. U wilt ook een groot scherm, zodat u uw code duidelijker kunt zien. Ten slotte wil je een laptop met veel RAM en rekenkracht, zodat je grote bestanden kunt openen zonder te vertragen. 

Nu je weet waar je op moet letten bij de beste codeerlaptop, is het tijd om aan de slag te gaan! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *