Rocket League gaat deze maand nog free-to-play en geeft geld weg

Vanaf het eerste moment dat Rocket League in 2015 verscheen en meteen gratis te verkrijgen was middels een PlayStation Plus-abonnement, is de met auto’s bestuurbare voetbalspel een gigantisch succes. Hoewel het al even in de pijplijn zat, is het hoge woord er nu eindelijk uit: Rocket League gaat deze maand nog free-to-play.

Vanaf 23 september kan je Rocket League van elk platform dat je tot je beschikking hebt opstarten. De progressie die je tevens maakt op het ene platform kan je meenemen naar het andere vanwege de implementatie van cross-platform progressie.

Ook heeft Psyonix een presentje in petto voor de mensen die Rocket League al jaar en dag steunen, zij krijgen namelijk de zogenaamde Legacy Status wat enkele cosmetische items

23 september tekent niet alleen de overgang naar free-to-play, maar het is ook de dag waar Rocket League speelbaar zal zijn in de Epic Games Store. Een ieder die de game op zijn wensenlijstje zet, krijgt gratis en voor niks een coupon van 10 euro die besteedbaar is voor games en add-ons op datzelfde digitale platform bij bestedingen van meer dan 15 euro. Gratis geld, wie wil dat nou niet?!

Daarnaast komt Rocket League met het Llama-Rama evenement die geheel in het teken staat van de lama uit Fortnite. Hoe het evenement er precies uit gaat zien, wordt echter pas volgende week uit de doeken gedaan.

Bron: Gamersnet.nl